• Oznam

          • Oznamujeme rodičom, že prevádzka Materskej školy, J. Braneckého 129/13, Trenčianska Teplá bude od 27. 12. 2023 (vrátane) do 5. 1. 2024 (vrátane) z dôvodu nízkeho počtu prihlásených detí prerušená. Prevádzka bude obnovená 8. 1. 2024. 

            Prajeme príjemné prežitie vianočných sviatkov.

          • Oznam pre rodičov

          • Milí rodičia, od 8.januára 2024 bude fungovať odhlasovanie a prihlasovanie stravy (desiata, obed, olovrant) cez EduPage, za čo ďakujeme vedúcemu školskej jedálne ZŠ, nakoľko nám prístup umožnil skôr.

            MŠ Dobrá bude fungovať ako doteraz, čiže strava v MŠ Dobrá. V prípade, že deti a učitelia z MŠ Dobrá, budú cez prázdniny prihlásené v MŠ Trenčianska Teplá, taktiež bude strava fungovať cez EduPage, nakoľko si Vás vedúci dokáže do systému potiahnuť.

            Od 1. januára 2024 budú oznamy, ospravedlnenia, fotografie fungovať už len cez EduPage. Pani učiteľky od 1.januára 2024 odchádzajú z Messenger / email skupín a je na Vás, či si skupiny ako rodičia ponecháte alebo skupinu opustíte.

            Prosíme Vás, aby ste nám akékoľvek zmeny nahlásili (zmena priezviska, adresa, nefunkčnosť EduPage stránky). Zároveň Vás prosíme, aby ste "úradovali" v pracovných dňoch a časoch (od Po- Pia, 6:00-16:00), tým sa budeme vzájomne rešpektovať a vážiť si "Náš i Váš" súkromný čas.

            Ďakujeme za trpezlivosť pri zdokonaľovaní EduPage stránky. V prípade akýchkoľvek otázok alebo pomoci poproste pani učiteľky na triede. V prílohe posielame informácie o odhlasovaní stravy, ktoré Vám vedúci šk.jedálne dal na začiatku školského roka.

            Ďakujeme