• Deň materských škôl

          • Dňa 8.11.2023 sme si pripomenuli významný deň, a to Deň materských škôl, ktorý sa oslavuje 4. Novembra. 411. 1829 vznikla a bola založená v Banskej Bystrici prvá detská opatrovňa na území Slovenska, preto sa tento deň stal významným medzníkom v dejinách predškolskej pedagogiky. Naša materská škola podporila myšlienku Dňa materských škôl a zapojila sa do týchto osláv jesennou slávnosťou a lampiónovým sprievodom.

            Program začal na školskom ihrisku, ktoré sme vyzdobili krásnymi jesennými prácami detí. Všetky deti boli za svoje jesenné dekorácie odmenené. Ďakujeme všetkým rodičom, ktorí sa zapojili svojou účasťou, výzdobou aj občerstvením. Na záver sme vytvorili spoločný lampiónový sprievod po obci a oslavu sme ukončili na obecnom trhovisku, kde zaznela hymna Materských škôl a vypustili sme lampióny šťastia.

            Veľká vďaka patrí kultúrnej komisii, na čele s Andrejom Dobiašom, ktorý ako zástupca za hasičský zbor Trenčianska Teplá sprevádzal lampiónový sprievod, vďaka patrí aj obci Trenčianska Teplá v zastúpení Simony Bežákovej a Michalovi Krupovi, ktorý bol ochotný našu akciu nafotiť.

          • Jesenné tvorivé dielničky a Halloween v el. pracovisku Dobrá

          • V mesiaci október v MŠ Dobrá boli pre deti s rodičmi pripravené jesenné tvorivé dielničky. Deti spolu s rodičmi vyrobili krásne jesenné dekorácie. Pre deti bola pripravená aj halloweenska párty, počas ktorej sa deti vytancovali, zahrali sa rôzne hry a súťaže a na záver si zatancovali metlový tanec.